U kunt een plekje reserveren door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht dit niet lukken, dan kunt u bellen met familie Roseboom, telefoon 06 – 535 830 19.

Let op! Uw inschrijving is pas definitief als u het bedrag van € 20,00 per verkoopplaats overgemaakt hebt op rekeningnummer NL24 RABO 0325 4766 24 t.n.v. Grote Rommelmarkt Achterberg. Vermeld hierbij alstublieft uw naam, achternaam, postcode en huisnummer, data van de markt. Wanneer wij het geld ontvangen hebben, ontvangt u een definitieve bevestiging per mail. De borg van € 5,- wordt bij aankomst ingenomen.

Let op! Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de markt van 22 juni 2019.

 
Geef u nu op voor de markt:

 

Beste Rommelmarktgangers,

Om de markt goed te laten verlopen hebben we het onderstaande reglement opgesteld:

- Er mogen alleen 2e hands spullen verkocht worden.
- Houdt u er rekening mee dat het een rommelmarkt is en er geen eten en drinken verkocht mag worden. Dit geldt voor beide markten, zowel in april als in juni. De organisatie van de rommelmarkt zal voor de catering zorgen: er is een frietkraam, er worden heerlijke verse hamburgers gebakken en er is voldoende te drinken (zoals koffie, thee en frisdrank).
- De markt is open van 09:00 tot 16:00 uur. Het is niet toegestaan om uw staanplaats vóór 16:00 uur te verlaten (bij extreem weer zal dit door de organisatie worden aangepast).
- U dient al uw spullen bij het verlaten van de markt mee te nemen naar huis.
- Het parkeren bedraagt zoals voorgaande jaren € 3,- per auto.
- 's Morgens vanaf 06:00 uur mag u met 1 auto per verkoopplaats het terrein op. Komt u met meer auto's per plaats, dan kunt u na 08:00 uur de auto lossen bij uw staanplaats.
- Een staanplaats kost € 20,00. De borg zal bij aankomst ingenomen worden, deze wordt niet meer langs gehaald bij uw stand. Vanaf 16.00 uur kunt de € 5,00 bij de organisatie contant ophalen (deze bevindt zich in de tent van de catering). Wanneer u voor 16.00 uur vertrekt zal de borg niet worden terugbetaald. U betaalt de staanplaats vooraf op rekening nummer NL24 RABO 0325 4766 24
- Wanneer u zich heeft opgegeven maakt u € 20,00 per plaats over op rekening nummer NL24 RABO 0325 4766 24 t.n.v. Grote Rommelmarkt Achterberg o.v.v. uw naam, achternaam, postcode en huisnummer, data van de markt. Bij opgave komt u op een voorlopige lijst, wanneer uw betaling is ontvangen maken wij uw reservering definitief.
- Geld overmaken voor de markt van April moet voor 1 april gebeuren, geld overmaken voor de markt van juni moet voor 1 juni gebeuren. Wanneer er geen betaling is ontvangen voor de opgegeven data, wordt u verwijderd van de reserveringslijst.
- Afzeggen kan tot 2 weken voordat de markt plaatsvindt. Bij afzeggingen korter dan 2 weken voor de markt wordt geen geld meer teruggegeven.
- In verband met problemen met ons e-mailadres hebben wij vanaf heden een nieuw mail adres: info@grote-rommelmarkt-achterberg.nl