Je kunt een plekje reserveren door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht dit niet lukken, dan kun je bellen met de organisatie, telefoon 06 – 392 814 30 of stuur een e-mail naar info@grote-rommelmarkt-achterberg.nl.

Let op! De inschrijving is pas definitief als het bedrag van € 25,00 per verkoopplaats overgemaakt is op rekeningnummer NL24 RABO 0325 4766 24 t.n.v. Grote Rommelmarkt Achterberg en je hiervan een bevestiging per mail hebt ontvangen. Vermeld bij het overmaken alstublieft je naam, achternaam, postcode en huisnummer, data van de markt.

Geef je nu op voor de markt:

  Beste Rommelmarktgangers,

  Om de markt goed te laten verlopen hebben we het onderstaande reglement opgesteld:

  -

  Verkoop van alleen 2e hands spullen.

  -

  Geen verkoop van eten en drinken. De organisatie zal voor de catering zorgen.

  -

  Standhouders ontvangen consumptiebonnen. Deze kun je niet inleveren bij de frietkraam.

  -

  De markt is open voor standhouders van 06.00 tot 15.00 uur. Het is niet toegestaan om de staanplaats voor 15.00 uur te verlaten. (Bij extreem weer zal dit door de organisatie worden aangepast).

  -

  De markt is open voor bezoekers van 09.00 tot 15.00 uur.

  -

  Het parkeren voor auto op parkeerplaats bedraagt € 4,- per auto.

  -

  Je dient al je spullen bij het verlaten van de markt mee te nemen naar huis.

  -

  's Morgens vanaf 06:00 uur mag je met 1 auto per verkoopplaats het terrein op. Komt je met meer auto's per plaats, dan kun je tot 08:00 uur de auto lossen bij de staanplaats.

  -

  Een staanplaats kost € 25,00

  -

  Wanneer je je hebt aangemeld maak je € 25,00 per plaats over op rekeningnummer NL24 RABO 0325 4766 24 t.n.v. Grote Rommelmarkt Achterberg o.v.v. je naam, achternaam, postcode en huisnummer, data van de markt. Bij opgave kom je op een voorlopige lijst, wanneer de betaling is ontvangen maken wij de reservering definitief.

  -

  Geld overmaken voor de markt van April moet voor 1 april gebeuren, geld overmaken voor de markt van juni moet voor 1 juni gebeuren. Wanneer er geen betaling is ontvangen voor de opgegeven data, is er kans dat jouw plaats wordt afgestaan aan iemand anders.

  -

  Afzeggen kan tot 2 weken voordat de markt plaatsvindt. Bij afzeggingen korter dan 2 weken voor de markt wordt geen geld meer teruggegeven.

  -

  In geval van nood (het annuleren van de markt vanuit de organisatie) is het mogelijk dat elke standhouder doorgeschoven wordt naar volgend jaar. U als standhouder zult geen geld terug krijgen.